Ana Sayfa SPOR 2 Ocak 2017

Başkan Türkmen, “Gençlerimizin yanında olmak için adeta seferber olmaktayız”

Üsküdar Belediyesi tarafından İlçenin okul ve amatör spor kulüplerine verilen malzeme töreninde bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bizler okullarımız ve spor kulüplerimizin maddi ve manevi her daim yanlarında olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak gençlerimizin yanında olmak için adeta seferber olmaktayız.  Bizim bir sloganımız var: ‘gençlerimizi iyilerle, iyiliklerle arkadaş etmek istiyoruz.” dedi.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER – Üsküdar Belediyesi, ilçede bulunan 73 okul ve 27 amatör spor kulübüne malzeme yardımı yaptı. 2 Ocak Pazartesi günü Üsküdar Belediyesi Vakıfbank Kapalı Spor Salonu’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in öncülüğünde gerçekleşen spor malzeme dağıtım töreni, Mehteran Takımının güzel sunumuyla başladı.  

Salonu dolduran gençlere ve Üsküdarlılara seslenen Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında önemli mesajlar vererek, “Bizler biliyoruz ki sizler gibi sevgili gençlerimiz olduğu müddetçe, bu aziz milletimizin birliği, dirliği, kardeşliği olduğu müddetçe hiçbir alçak hain odak asla başarılı olamayacaktır.” dedi.

“ASLA BU MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNİ BOZAMAYACAKLAR”

Törende bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Kıymetli dostlar, sevgili gençler, sözlerimin hemen başında bu güzel ülkemiz, bu güzel yurdumuzda böyle güzel çocuklarımızla, gençlerimizle geleceğe gümbür gümbür yürüyüşümüzü çekemeyenler, bu aziz milletimizin huzurunda gözü olanlar 15 Temmuz süreci ile birlikte devam eden ihanetlerinde hiçbir zaman durmadılar. Hiçbir zaman bu milletin mutlu olmasını, huzurlu olmasını içlerine sindiremediler. İşte en son; yeni yılın ilk saatlerinde yine kalleşçe, haince, alçakça bir tuzak kurdular. Ne yazık ki canlarımızı aldılar. Sevdiklerimizi aramızdan aldılar. Bu güzel ülkemizde huzurumuza kastettiler. Ama bizler biliyoruz ki sizler gibi sevgili gençlerimiz olduğu müddetçe, bu aziz milletimizin birliği, dirliği, kardeşliği olduğu müddetçe hiçbir alçak hain odak asla başarılı olamayacaktır. Asla bu milletimizin birliğini bozamayacaktır.” diye konuştu.

“BELEDİYE OLARAK GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAK İÇİN ADETA SEFERBER OLMAKTAYIZ”

Konuşmasına devam eden Başkan Türkmen, “Gençlerimizle birlikte 2023’ün Türkiye’sine, 2053’ün Türkiye’sine, 2071’in Türkiye’sine olan coşkulu yürüyüşümüz asla engelleyemeyecekler. O yüzden diyoruz ki ‘bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte Türkiye olalım’. Sevgili gençler, Üsküdar’ımız bir kültür şehri, bir tarih şehri, aynı zamanda Üsküdar’ımız gençlerin şehri, çocukların şehri, Üsküdar’ımız adeta bir spor şehirdir. İşte bugün burada Üsküdar Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu güzel salonda siz sevgili gençlerimizle, öğrencilerimizle amatör spor kulüplerimizle sportif faaliyetlerine destek olsun diye bir spor malzemesi dağıtım töreninde birlikteyiz. Bizler okullarımız ve spor kulüplerimizin maddi ve manevi her daim yanlarında olmaya çalışıyoruz. Belediye olarak gençlerimizin yanında olmak için adeta seferber olmaktayız.  Bizim bir sloganımız var: ‘gençlerimizi iyilerle, iyiliklerle arkadaş etmek istiyoruz’. Bizim için gençlerin en iyi arkadaşı spordur, sanattır, kültürdür, eğitimdir, ilimdir ve irfandır diyoruz.” şeklinde konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler’in de katılımı ile birlikte, okullara ve amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıttılar. 

 ÖNEMLİ DUYURU: Lütfen sitemizin ismini kaynak göstermeden haberlerimizi kullanmayın. Aksi bir gelişme olduğu halde yasal haklarımızı kullanacağız. 

selyus