Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 28 Mart 2015

Toplantının özel konuğu!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları, yıllardır düzenli olarak yaptıkları toplantıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ı ağırladılar…

İstanbul Anadolu Yakası AK Partili Belediye Başkanları, İl Yerel Yönetim Birimi ile düzenli olarak yaptıkları toplantıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ı ağırladılar. Toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Ahmet Cin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu katıldı.

Başkanlar, kendi ilçelerinde en iyi hizmeti verebilmenin samimiyeti ve gayreti içinde olmalarından dolayı Bakan Taner Yıldız’a elektrik idaresiyle alakalı ne kadar sorun varsa anlattılar. Belediye Başkanları, Bakan Yıldız’ın problem çözen tavrı sebebiyle de mutlu oldular.

TEDAŞ/ TEİAŞ/ AYESAŞ ile alakalı şikâyetleri dile getiren belediye başkanları bazı pratik çözüm öneri sundu ve kabul gördü.

Toplantı sonunda Belediye Başkanları, Bakan Sayın Taner Yıldız’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Etiketler:
selyus