Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 28 Mart 2015

Beykoz Kadın Kolları’ndan ‘Bir kadın Bir fidan’ dikimi

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “İlçemizde bulunan AK Kadın Ormanı’nda ilkini başlattığımız ‘Bir kadın Bir fidan’ projemizin amacına ulaştığını düşünüyorum. Bizlere fidan desteği verenlere ve bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız Yücel Çelikbilek ve yardımcıları olmak üzere herkese teşekkür ederim.”

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf’ın öncülüğünde 28 Mart Cumartesi günü AK Kadın Ormanı’nda ‘‘Bir kadın Bir fidan’ projesi kapsamında organize ettiği fidan dikimine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te katıldı. Tokatköy Bombalıdere Mevkiinde yapılan organizasyonda 500 fidan dikimi yapıldı. Beykoz Kadın Kollarının güçlü kadrosunun hazır olduğu fidan dikimine ayrıca belediye başkan yardımcıları geldi.

ÖRNEK ÇALIŞMALAR

Bu anlamlı fidan dikimi programına katkı veren ve gelen herkese teşekkür ettiğini ifade eden AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, “İlçemizde bulunan AK Kadın Ormanı’nda ilkini başlattığımız ‘Bir kadın Bir fidan’ projemizin amacına ulaştığını düşünüyorum. Bizlere fidan desteği verenlere ve bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız Yücel Çelikbilek ve yardımcıları olmak üzere herkese teşekkür ederim. Beykoz Kadın Kolları olarak ilçemizde yapacağımız örnek çalışmalarla vatandaşlarımızı teşvik etmek ve davamıza katkı vermek istiyoruz. Bu fidan dikimi de bunun bir örneğidir.” diye konuştu.

“BİR BÜTÜN OLUP ÇALIŞACAĞIZ”

Genel seçimle ilgilide bir değerlendirme yapan Başkan Gaye Zayıf, “Önümüzde yoğun bir seçim süreci var. Türkiye’nin en kalabalık kadın kolları kadrosuyla, belediye yönetimi, ilçe ana kademe, ilçe gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımızla bir bütün olup yapacağımız yoğun çalışmalarla partimize milletvekilleri kazandırmak en büyük arzumuz. Bunu da bu güçlü ekibimizle başaracağız” dedi.

.

 

Etiketler:
selyus