Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 9 Nisan 2015

Ümraniye Belediyesi için emniyet önemli

Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü’nde Emniyet Teşkilatı Mensupları’nı yalnız bırakmadı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce’yi makamında ziyaret etti. Hüseyin Göllüce’nin yardımcılarından Emniyet Amiri Mehmet Özkan’ın da hazır bulunduğu görüşmede, Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, Güllüce’ye tebriklerini sunarak ayrıldı.

Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya daha sonra sırasıyla Atakent, Çakmak ve Dudullu Polis Merkezleri’ne ziyaret gerçekleştirerek; Polis Merkezleri’nde görevli amir ve polislerle sohbet edip, kendilerine çiçek takdim ettiler. 

Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya Çakmak Polis Merkezi’ni ziyaretlerinde, polis merkezi amiri ve bölgeden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Kıvanç Demir’i ziyaret ederek, Polis Haftası’nı kutladı.

Çakmak Polis Merkezi’ndeki ziyaretin ardından Dudullu Polis Merkezi’ne geçen Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya burada, polis merkezi amiri ve Emniyet Araştırma Amiri İsmail Alaca ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya, Emniyet Mensupları’na Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın selamlarını iletip, Başkan Hasan Can adına polislerin Polis Haftası’nı kutlayıp, görevlerinde muvaffakiyetler dilediler. Ayrıca ziyaretlerde, geçtiğimiz günlerde Emniyet Teşkilatı’na yapılan hain saldırı da telin edildi.

Ziyaretler boyunca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Zabıta Müdürü Murat Yeşilkaya’ya eşlik eden bir zabıta ekibi de polislere karanfil dağıttı.

BAŞKAN HASAN CAN: “EMNİYET TEŞKİLATI’NIN TÜM MENSUPLARININ POLİS HAFTASINI KUTLUYORUM”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Emniyet Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Hasan Can, Polis Teşkilatı’nın ülke güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti. Başkan Hasan Can: “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın tüm mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş şehit polislerimizi rahmetle anıyorum. Ayrıca görevleri başındaki fedakâr polislerimizin ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler:
selyus