Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Nisan 2015

Murat Karayalçın türkücülerle buluştu

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Türkücülerle buluştu.

CHP İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Türk Halk Müziği sanatçıları ile buluşan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, “sanatçıların sorunlarını biliyoruz, bu sorunları da biz çözeceğiz” dedi. Kahvaltılı toplantıya aralarında Belkıs Akkale, Yavuz Top, Emre Saltık, Hüseyin Turan, Ali Ekber Eren ve Aynur Haşhaş’ın da olduğu çok sayıda sanatçı katıldı. Toplantıya ayrıca İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ta katıldı.

Sanatçılarla diyaloğu daha da geliştirmek istediklerini, sanatçıların sorunlarını bildiklerini belirten CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, “Cumartesi günü Kartal mitingini alkışlarla başlatacağız, AKP’yi de alkışlarla milletçe göndereceğiz. Cumartesi gününden itibaren her alkış sesi onları rahatsız etmeye başlayacak. Her eleştiriyi, her muhalefeti yargıya taşıyan anlayışın alkışa söyleyecek bir şeyi olamayacak. AKP’yi alkışlayarak gönderecek herkesi 11 Nisan’da Kartal Meydanı’na bekliyoruz. Seçim bildirgemizi 22 Nisan’da açıklayacağız. Seçim bildirgemizin ana merkezine, yoksulluğu, eşitsizliği, adaletsizliği sıfırlayacağımızı koyduk. 13 yıllık AKP iktidarı artık ülkeyi yönetemiyor. Elektrik kesintisi bile bunu açıkça gösterdi” dedi.

BELKIS AKKALE’DE VARDI

Belkıs Akkale, Yavuz Top, Emre Saltık, Hüseyin Turan, Gani Pekşen, Ali Ekber Eren, Aynur Haşhaş, Özgür Akdemir, Taner Özdemir, Nurettin Güleç, Adem Aslandoğan, Metin Öztem, Sevgi Sevinç Öztem, Mesut Karahan, Fehmi Güneş, Erdal Kırıkkaya, Musa Kurt, Ebru Kurt, Karahan Özer, Müslüm Eke, Mustafa Karaçeper, Aygün Öztürk, Basri Akçelik, Sami Doğan Yılmaztürk, Musa Kurt, Burhan Topal, Hasan Karayol, Ali Sezer.

Kaynak: Kartal Gündem

Etiketler:
selyus