Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Ekim 2018

Ümraniye Belediyesi, muhtarları tek tek ziyaret ederek hızlı çözüm üretiyor

İlçedeki mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret eden ve her fırsatta destek olup ihtiyaçlarını gideren Ümraniye Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkanı Hasan Can’ın talimatıyla ilçedeki 35 mahalle muhtarlığını tek tek ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye birim müdürleri mahallenin istek ve taleplerini değerlendiriyor ve hızla çözüme kavuşturuyor.

İlçedeki muhtarlarla sürekli bir araya gelen ve her fırsatta muhtarlara destek olup ihtiyaçlarını gideren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın talimatıyla ilçedeki 35 mahalle muhtarlığını tek tek ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Sibel Şenocak ile belediye birim müdürleri mahallenin istek ve taleplerini değerlendirerek hızla çözüme kavuşturuyor ve yatırım ile yeni projeleri değerlendiriyor.

Yapılan periyodik istişarelerden dolayı oldukça memnun olduklarını ifade eden mahalle muhtarları çalışmalarından dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine çok teşekkür ettiler.

selyus