Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Nisan 2019

Ümraniye Belediyesi’nde görev değişimi

Ümraniye Belediyesi’nde görev değişikliği oldu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde rakiplerini geride bırakarak seçimleri kazanan İsmet Yıldırım, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Ümraniye Belediye Başkanlığına geçerek mevcut başkan Hasan Can’dan başkanlık mührünü teslim alarak Ümraniye’nin yeni Belediye Başkanı oldu. Başkanlık devir teslim töreninde AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu da hazır bulundu.

“SAYIN İSMET YILDIRIM’A BUGÜN GÖREVİ TESLİM ETTİM. ALLAH YARDIMCISI OLSUN”

Törende bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, “31 Mart seçimleri sonucu Ümraniye Belediye Başkanlığı’na seçilen Sayın İsmet Yıldırım’a bugün görevi teslim ettim. Allah yardımcısı olsun. 15 yıl süreyle biz hizmet etmeye gayret ettik, bıraktığımız yerden O devam edecek, Allah kolaylık versin. Devrettiğim görevimle ilgili olarak, özellikle yakın mesai arkadaşlarım, başkan yardımcılarım, müdürlerim, ilçe teşkilatım, her kademesi ile ayrı ayrı teşekkür etmem gereken dostlarımdır. Allah hepsinden razı olsun. 3 dönem, 15 yıl süreyle bana Ümraniye Belediye Başkanlığı görevini layık gören partime, genel başkanımdan, en uç noktaya kadar teşkilat mensuplarıma ve beni bu göreve her sefer daha yüksek oyla seçen halkıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“İSTANBUL’UN YENİ MERKEZİ ÜMRANİYE HEDEFİMİZE YÜRÜYECEĞİZ”

Bu dönemde Gönül Belediyeciliği’ne önem vereceklerini ifade eden Ümraniye’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “31 Mart seçimleri sonucu halkımızın teveccühüyle seçilmiş olduğumuz Ümraniye Belediye Başkanlığı görevimizi bugün teslim aldık. 15 yıl gibi bir süre AK Parti Belediyeciliğiyle Ümraniye’ye ve halkımıza hizmet eden Hasan Can ağabeyimize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve bütün Ümraniyeli kardeşlerim adına teşekkür ederim. Bugünden itibaren halkımızla birlikte İstanbul’un yeni merkezi Ümraniye hedefimize yürüyeceğiz. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

selyus