Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Temmuz 2018

Ümraniye sel oldu 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne aktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, binlerce Ümraniyeli vatandaşla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yürüdü.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniyeliler; 15 Temmuz gecesi hain darbecilere geçit vermemiş, ardından demokrasi nöbetlerinde hem Ümraniye Meydanı’nda hem de Kısıklı’da birlik ve beraberliğin sembolü olmuştu. Bugün ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, binlerce Ümraniyeli vatandaşla birlikte 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin 2. yıl dönümü münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapacağı mitinge katılmak için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yürüdü.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yürüyüşünde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Eşi Saliha Can ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan  Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, Mahalle Başkanları ve STK Temsilcileri ile binlerce Ümraniyeli vatandaş eşlik etti.

selyus