Ana Sayfa YAŞAM 16 Temmuz 2018

Beyazıt Gürses, Ahde Vefa Platformu’nu ziyaret etti

Ünlü Bestekar merhum Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazıt Gürses, Ahde Vefa Platformu’nu ziyaret etti.

Meydanlarda yıllarca dillerden düşmeyen “Fetih Marşı” (Yelkenler Biçilecek), “Türkler Geliyor”, “Osmanlı Marşı” bestekarı ve son mektup, affetmem asla seni şarkılarının da sahibi olan merhum Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazıt Gürses, Ahde Vefa Platformu’na ziyarette bulundu.

Platform Başkanı Nuran Kırlak ve yönetimi tarafından karşılanan Gürses, Ahde Vefa Platformu’nun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Henüz geçtiğimiz aylarda kurulmasına rağmen adını önemli STK’lar arasına yazdıran Ahde Vefa Platformu, gündemden düşmeyeceği ve anlamlı ziyaretleri ile adından çok söz ettireceği görülüyor.

BEYAZIT GÜRSES, “AHDE VEFA ÇOK ÖNEMLİ”

Ünlü Bestekar merhum Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazit Gürses, “Ülkemizin önde gelen sanatkarları, sanatçıları ve çeşitli alanda hizmetleriyle toplumun gönlünde taht kurmuş değerlerimizi hatırlamak amaçlı kurulan bu platformu kutluyorum.

Dünyasını değiştirerek baki aleme giden ve unutulmaya terkedilmiş değerlerimizi ahde vefa ile hatırlayarak geride kalan biz ailelerini ve çocuklarını kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak çok anlamlı bir hizmet. Bu vesileyle ünlü analiz uzmanımız kıymetli kardeşim Taner Akkuş beye ve Nuran Kırlak başkanımıza da ailem ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.

“ALLAH BİZLERE YAKINLARIMIZA ZİYARET VE YARDIMI EMREDİYOR”

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ise: “Bu ziyaretler toplumumuzun dinamik taşları ve manevi değerleri olan kıymetleri hatırlamak ve hatırlatmak amaçlıdır. Çünkü Allah bizlere Sıla-i Rahim ziyaretlerini, yakınlarımıza ve komşularımıza yardım yapmayı emretmektedir. Bu vesile ile platformumuzu onurlandırarak ziyarete gelen Beyazıt Gürses beye çok teşekkür eder, ünlü bestekarımız ve duayen üstadımız Yıldırım Gürses’i de rahmetle anıyorum” diye konuştu.

selyus