Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Temmuz 2016

Üsküdar Belediye çalışanları tek vücut

Üsküdar Belediyesi çalışanları, belediye binası önünde FETÖ/PDY bağlantılı cuntacıların gerçekleştirmek istedikleri darbe girişimini protesto etti.

Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan basın toplantısına şube üyelerinin yanı sıra Üsküdar Belediyesi çalışanları da katıldı. Açıklamayı okuyan BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Sıtkı Uçar, hain darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu aktararak, bu yolda canını veren aziz şehitlerimizin de unutulmaması gerektiğini söyledi. İşte açıklamadan bazı satır başları:

Bizler, memuruyla işçisiyle,  esnafı, çiftçisi,  genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle birlikte Türkiye’mizin bekası yolunda emek harcayan Bem-Bir-Sen ‘in 81 ildeki Belediye ve Özel İdarelerdeki teşkilatları olarak bu basın açıklamasını gerçekleştiriyoruz.

Bu kalleş darbeyi; memurlar işçiler, anneler babalar, çocuklar olarak nefretle lanetliyoruz. Çünkü bu kalleş darbe; Milletine silah doğrultmuş kadın-erkek, genç-yaşlı demeden kurşun sıkmıştır. Masum halkın üzerine tankları sürmekte, İnsanları ezmekte tereddüt görmemiştir.

Kalleşlerin hedefleri, Türkiye’mizi, Suriyeleştirmek, Irak, Mısır haline getirmektir…!Bu kalleşler, masum Milletimize silah sıkmak istemeyen, askerleri başlarından vurarak Şehid etmekte tereddüt etmemiştir. Uçak ve helikopterlerle başta Milletin Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olmak üzere devletimizin kurumlarını bombalamışlardır. Milli iradeyi gasp etmeye kalkmış, Başkomutanı olan Cumhurbaşkanına suikast tertip etmekte tereddüt etmemiştir.

Kahraman Asil Milletimiz; kalleş darbeyi/darbeciyi ezip geçmiştir !!!

Bu yolda yapılacak bütün komplolar boşa çıkmıştır ve çıkacaktır. İşbirlikçiler deşifre olmuş/olacak ve etkisiz kalacaktır. Oylarıyla iradesini ifade eden milletimiz, gerektiğinde meydanlara inerek iradesinin sahibi olduğunu göstermiş ve gösterecektir.

Bu darbeye karşı milletimiz ve sokakları işaret eden Cumhurbaşkanımıza, soğukkanlılığını hiç kaybetmeden, süreci en olgun biçimde ve cesurca yürüten Başbakanımıza; Siyaset üstü bir tavır geliştiren, ülkemizi bir ve tek-vücut haline getiren Siyasi Parti Liderlerimize ve hepsinin üstünde kendi inisiyatifi ile sokaklara dökülen, yolları tutan, tankları durduran Büyük Türkiye Milletine, Kâbe’de, Balkanlarda, Kafkaslar’ da, Filistin’de, Arakan’da, Afrika’da Türkiye için ümmet bilinci ile dua eden kardeşlerimize teşekkürü borç biliriz. Minnettarız…Şehitlerimiz… Onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Kahraman gazilerimize ALLAH’tan acil şifalar diliyoruz. Destanları yazılacak, her biri tanınacak kahramanlıkları bilinecek, bu Milletin kaderindeki yerleri ve fedakârlıkları anılacak ve hepsi aramızda yaşamaya devam edecektir.

Çünkü imanımız gereği şehitler ölmez…Bizim tek vatanımız, Ümmetin son kalesi Türkiye’dir… Bem-Bir-Sen olarak insan haysiyet, onur ve şerefine; Milletin kaderine ve iradesine yönelmiş her türlü darbeyi, terör ve kalkışmayı tanımadığımızı, lanetlediğimizi ilan eder ve sürecin her anlamda takipçisi alacağımızı, istiklalimiz, namusumuz, şerefimiz için meydanlarda, Milli irade nöbetinde kalacağımızı beyan ederiz. ALLAH (C.C.) izniyle ve yardımıyla; Milletin kaderini Milletin kararı bekler.

SAYGILARIMIZLA KAMUOYUNA DUYURULUR.

selyus