Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Temmuz 2016

Üsküdar Belediye Meclisi’nde tarihi toplantı

Üsküdar Belediye Meclisi tarihe geçecek bir toplantıyı gerçekleştirdi. Eski belediye meclis salonunda son kez meclis toplantısı gerçekleşti. Temmuz ayı 1. ve 2. oturumlarının yapıldığı meclis toplantısını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yönetti. 

Üsküdar Belediye Meclisi tarihe geçecek bir toplantıyı gerçekleştirdi. Üsküdar Belediyesi yeni binasına taşındığı için eski belediye meclis salonunda son kez meclis toplantısı gerçekleşti. Temmuz ayı 1. ve 2. oturumlarının yapıldığı meclis toplantısını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yönetti.  

Eski belediye meclis salonundaki son oturum Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in konuşmasıyla başladı. Başkan Hilmi Türkmen, belediyenin yeni hizmet binasına geçişi ve meydan projesinin başlaması için eski hizmet binasının yıkımına bir an önce başlanacağını ifade ederek “Projemizde altı otopark, üstü meydan olacak şekilde projemizde sona gelmiş bulunmaktayız.”  

Hedeflerinin 2 ay içerisinde yıkımları tamamlamak olduğunu belirten Başkan Türkmen, “Çevre esnaf ve mal sahipleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız, bir taraftan güzel bir Üsküdar Meydanı yaparken, diğer taraftan insanları incitmeden hareket etmektir. Çevredeki esnafa, belediyenin arka tarafında yeni inşa edeceğimiz bir iş merkezinde ticaretlerine devam etmeleri yönünde teklifte bulunduk” dedi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in konuşmasının ardından sözlü ve yazılı soru önergeleri alındı. Ardından oylamaya geçilerek gündem maddeleri kabul edildi.

selyus