Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 9 Mayıs 2016

Üsküdar’da “İyi ki Annem Var” etkinliği

Üsküdar Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen ‘İyi ki Annem Var’ etkinliğinde ilçede yaşayan anne ve çocukların fotoğrafları sergilendi. Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de katıldı.

Üsküdar Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen ‘İyi ki Annem Var’ etkinliğinde ilçede yaşayan anne ve çocukların fotoğrafları sergilendi.

NevMekan’da gerçekleşen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Türkmen, kurdele kesiminden sonra sergiyi gezdi. Sergide yayınlanan fotoğrafları inceleyen Başkan Türkmen, programın devamında miniklerin annelerine resim yaptığı alanı ziyaret etti. Türkmen, minikler ve anneleri ile burada uzun süre sohbet etti. 

 

Başkan Türkmen, yaptığı konuşmada tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. “İyi ki anneler var” diyen Başkan Türkmen, “Bugün 8 Mayıs Anneler Günü. Tüm annelerimizin gününü kutluyorum. İyi ki annelerimiz, iyi ki babalarımız var. Başta şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin ellerinden hürmetle öpüyorum. Yılda bir gün değil, her gün annelerimize saygıda hürmette kusur etmememiz gerekiyor. Anneleri en çok mutlu eden şey onlara hayırlı bir evlat, faydalı bir evlat olarak yetişmektir. Annelerimizi çok seviyoruz, iyi ki annelerimiz var” dedi.

selyus