Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Ocak 2018

Usta siyasetçi Hasan Can’a “15 Temmuz Ruhunu Yaşatma” özel ödülü verildi

Yerel yönetimlerin ustası, deneyimli siyaset adamı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a “15 Temmuz Ruhunu Yaşatma” özel ödülü verildi.

15 Temmuz hain darbe girişimini millete unutturmayarak, yapmış olduğu etkinliklerle 15 Temmuz Darbe girişimini genç nesillere unutturmamak adına gayret gösteren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a, Boğaziçi Haber Gazetesi ve Şehir Belediye Dergisi tarafından verilen Vizyon 2017 ödül, Basın İlan Kurumu eski Başkanı Mehmet Atalay tarafından takdim edildi.

Ödül gecesinde bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bu akşam Boğaziçi haberciliği ödül törenindeyiz. Tabi ki siyasetin ödülü seçim sandığıdır. Fakat seçim sandığına giden yol üzerinde çeşitli kurum ve kuruluşların yaptığınız hizmetlerden mutluluk duyduğunu görmek elbette ki bizleri mutlu ederek ve motive olmamızı sağlıyor. Bu anlamda bu geceyi tertipleyen arkadaşlarımıza ve çeşitli dallarda ödül vermek suretiyle o hizmetleri gören kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Memleketimiz, milletimiz her daim kazansın diyorum” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain darbe kalkışması ile ilgili de düşüncelerini aktaran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz ve 15 Temmuz’un getirdiği bu afet ortamını bu milletin çocukları hiçbir zaman unutmamalıdır. Aynı Çanakkale ve İstiklal Mücadelelerimizi unutmamız gerektiği gibi 15 Temmuz’u da unutmamız, unutturmamız gerekiyor. Terörle mücadelede yoğun bir gündemin yaşandığı bir zaman diliminde 15 Temmuz 2016’ya atıfla bir ödül almak doğrusu çok anlamlı ve manidardır. Çok şükür ordumuzun geçmiş tarihimizde olduğu gibi bugün de aynı başarıları devam ettirmelerini görmek; millet olarak onurumuz ve gururumuz olmuştur. Şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Rabbim gazilerimize güç ve kuvvet versin. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

selyus