Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ağustos 2019

Vali Yerlikaya’dan Başkan Döğücü’ye hayırlı olsun ziyareti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’yü makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Vali Yerlikaya’nın Başkan Döğücü’ye gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Sancaktepe Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 31 Temmuz Çarşamba günü belediye hizmet binasında gerçekleşen ziyarette belediye başkan yardımcıları da hazır bulundu. Vali Yerlikaya, Başkan Döğücü’ye ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek yeni dönemde başarılar diledi. Vali Yerlikaya, ayrıca misafirperverliğinden dolayı Başkan Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkürlerini de sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şeyma Döğücü de, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Döğücü, Sancaktepe Belediyesi, Valilik ve Kaymakamlık arasında var olan uyumun, iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi noktasında her zaman hazır olduklarını söyledi.

selyus