Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Aralık 2018

Yalanların batsın Battal İlgezdi!

Bir çok yolsuzluk iddiasıyla görevden alınan Ataşehir Belediyesi’nin eski Başkanı Battal İlgezdi, bir yerel basına verdiği röportajda yalan üstüne yalanlarını sıraladı…

Battal İlgezdi, “Hedefim 2019’dan sonra Ataşehir’i kültür şehir yapmak. İmar planlarını çözüp kültür kenti, Ataşehir’i marka şehir yapmak hedefiyle çalışacağım” diyor. Yalanların batsın! Kocaman bir 10 yıl da yapmadın şimdi seçim üstü genel başkanına yalakalık olsun diye ‘onu yapacağım, bunu yapacağım deyip’ altı boş bir sürü vaadi sıraladın durdun!

Röportajı yapan meslektaşımız da ‘10 yıldır niye yapmadın’ diye soramadı CHP’nin Ataşehir Belediye Başkan aday adayı İlgezdi’ye..!!

2009 YILINDA TAPU SENEDİ FOTOKOPİSİ İLE SEÇMENİ KANDIRIRKEN İYİYDİ!

Röportajının devamında Ataşehir’de imar planları çıkarılmadı diyerek AK Parti’yi eleştiren Battal İlgezdi, 2009 yerel seçimlerinde adayken elinde tapu senedi fotokopileriyle imar sorunu olan mahallelere giderek tek tek evlerin zillerini çalıp bu tapu senedi fotokopisini al, beni kazandırsanız seçimden sonraki bir yıl içinde belediyeye gelin tapularınızın aslını benden alın” derken iyiydi. Verseydin ya tapuları! Niye vermedin? Hadi açıkla kandırdığın Ataşehir halkına..!!

İlçelerin imar planlarının İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinden çıktığını bildiğin halde elinde binlerce tapu senedi fotokopisi ile imar sorunu olan mahallelere gidip insanların duygularıyla oynadın mı oynamadın mı? Sen önce buna bir cevap ver!

selyus