Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Ocak 2021

Yenidoğanlılar polis merkezine kavuştu

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Sancaktepe Belediyesi’nin de katkıları ile yapımı tamamlanan Yenidoğan Şehit Mustafa Güsul Polis Merkezi hizmete açıldı.

Açılışa Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, Sancaktepe belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü yaptığı konuşmada “İlçemize hizmet verecek olan bu karakolun daha modern, daha güzel bir binaya kavuşması, hem emniyet müdürlüğümüz açısından, hem mülki adli görevlerin yapılması açısından, hem de ilçe halkı açısından çok önem arz ediyor. Başta İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu güzel yapının ortaya çıkmasında emeği olan herkese şükranlarımı sunuyor, merkezimizin vatana ve millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül ile birlikte yeni Polis Merkezinde incelemelerde bulundu.

Açılış programı sonunda Polis Merkezinin yakınında ikamet eden bir vatandaş, emniyet görevlilerine “mahallemize hoş geldiniz” diyerek, tatlı ikramında bulundu.

selyus