Ana Sayfa ATLETİZM 17 Ekim 2017

Çekmeköy’de bölgesel kros yarışları

Çekmeköy’ün ev sahipliği yatığı Bölgesel Kros Ligi Marmara Yarışlarına 11 ilden 200 sporcu katıldı. Yarışları Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da takip etti.

Çekmeköy Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda gerçekleşen Bölgesel Kros Ligi yarışlarına 11 ilden 200 sporcu katıldı. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç’ında yakından takip ettiği yarışlarda küçük erkekler, küçük Kız, yıldız erkekler ve yıldız kız kategorilerinde koşuldu.

Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda genç sporcular kıyasıya mücadele etti. Yarış sonrasında belediye ekipleri sporcuların güçlerini yeniden kazanması için çeşitli ikramlarda bulundu.

Konuşmasına eşsiz doğasıyla İstanbul’un ciğerleri konumunda olan Çekmeköy’de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz diyerek başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İnşallah ileride sizleri uluslararası yarışlarda ülkemizi temsil ederken, dereceler alırken görürüz. Bu yarışlara ev sahipliği yapmak bizim için son derece önemli. Biz spora ve sporcuya belediye olarak desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Yarışlarda derece alan almayan spora gönül veren tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.“ dedi.

selyus