Ana Sayfa ATLETİZM 13 Kasım 2016

Hasan Can’ın İstanbullu yüzbinlerle onurlu yürüyüşü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nu “15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz” temalı koşusuna katılarak Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, yüzlerce Ümraniyeli ve yüzbinlerce İstanbullularla birlikte onurlu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 38.’si düzenlenen geleneksel İstanbul Maratonu; yine farklı kategorilerde birçok yarışla Avrasya Koşusu adıyla gerçekleşen halk koşusu bu yıl; köprünün adının değişmesine yol açan 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin şehitlerine ithaf edildi. Maratona; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Vodafone Türkiye Ceo’su Colman Deegan katıldı.

Başkan Hasan Can’ın da katıldığı 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda; halk koşusu maratonuna da bu yıl “Kahramanlar Koşusu” adı verildi. Ümraniyelilerin yoğun katılım sağladığı Kahramanlar Koşusu, Altunizade’den başladı ve Dolmabahçe’de son buldu.

selyus