Ana Sayfa ATLETİZM 22 Mart 2017

Sancaktepe’de Şehit Ömer Halisdemir’in adı yaşatılıyor

15 Temmuz kahramanlarımızdan Şehit Ömer Halisdemir, vatan millet sevdalısı herkes gibi hainlere geçit vermemiş, şehadete ulaşacağını bile bile o hainleri karargah içerisine sokmamış ve asker görünümlü rütbeli teröristi alnının ortasından vurmuştur. Böyle bir kahramanın adını yaşatmak için bu yarışmayı düzenledik”  dedi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün darbe girişiminde 30 kurşun yiyerek Şehit olan kahraman Astsubay Ömer Halisdemir adına düzenlenen kros yarışması Belediye Başkanı İsmail Erdem’inde katılımıyla gerçekleşti.

20 Mart Pazartesi günü Aydos Orman alanında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve protokol tarafından takdim edildi.

Günün önemine binaen bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Şehit Halisdemir’i anmak ve ismini yaşatmak amacıyla Sancaktepe Belediyesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bu anlamlı yarışmayı düzenledik. 15 Temmuz kahramanlarımızdan Şehit Ömer Halisdemir, vatan millet sevdalısı herkes gibi hainlere geçit vermemiş, şehadete ulaşacağını bile bile o hainleri karargah içerisine sokmamış ve asker görünümlü rütbeli teröristi alnının ortasından vurmuştur. Böyle bir kahramanın adını yaşatmak için Sancaktepe Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

selyus