Ana Sayfa SPOR 20 Ocak 2017

Başkan Erdem, Türkiye üçüncüsü güreş takımını ziyaret etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Türkiye Şampiyonası’nda 1 Altın, 3 Gümüş ve 1 Bronz madalya kazanarak takım halinde 3. olan güreş takımı sporcularını ziyaret etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, geçtiğimiz haftasonu Ordu’da düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak takım halinde üçüncü olan güreş takımı sporcularını ziyaret etti.

“BAŞARILARIMIZ; ATA SPORUMUZ GÜREŞE VERDİĞİMİZ ÖNEMİN EN BÜYÜK GÖSTERGESİDİR”

Kulüp Başkanı Mehmet Genç’in de hazır bulunduğu ziyarette Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sporcu ve teknik ekibi tebrik edip, başarılarının devamını dileyerek yaptığı konuşmada “Kısa bir özgeçmişi olmasına rağmen yaptığımız yatırımlar neticesinde Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Serbest Güreş Takımı, ülkemizin lokomotif kulüpleri arasında yerini aldı. 2011 yılında elde edilen Türkiye şampiyonluğu, geçtiğimiz yıl elde edilen namağlup lig şampiyonluğu, sporcularımızın ulusal ve uluslararası platformda elde ettikleri başarılar Ata sporumuz güreşe verdiğimiz önemin en büyük göstergesidir. Bizleri başarıya alıştıran ve bizleri gururlandıran güreş takımımızın bundan sonra da nice şampiyonluklar elde edeceklerine yürekten inanıyorum ve sporcu kardeşlerimizin başarılarının daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“BAŞARI GRAFİĞİNİ YÜKSELTEREK TÜRKİYE VE DÜNYA ÇAPINDA BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATMASINA ŞAHİT OLUYORUZ”

Sancaktepe Belediyesi olarak Ata sporumuz güreşe büyük önem verdiklerini ve bu sayede Sancaktepe Güreş Kulübü’nün her geçen gün başarı çıtasını yükselttiğini dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Genç, “Kulüp olarak 6 yıllık bir geçmişimiz olmasına karşın Ata sporumuz güreşe yaptığımız yatırımlardan ötürü başarı grafiğini yükselterek Türkiye ve dünya çapında birçok başarıya imza atmasına şahit oluyoruz. Sporcu kardeşlerimizin Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri bu başarıyı diğer turnuvalarda da elde edeceklerine inanıyorum. Başta Onursal Başkanımız İsmail Erdem olmak üzere bu ve bundan önceki başarılarda emeği geçen bizlere bu mutluluğu yaşatan teknik ekip ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Erdem, onları tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

selyus