Ana Sayfa EĞİTİM 20 Ocak 2017

Başkan Erdem, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ile birlikte öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Bütün Türkiye’de olduğu üzere Sancaktepe İlçesi’nde de karne heyecanı vardı. 2016 – 2017 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl sonu karne dağıtım töreni Sancaktepe İlkokulunda gerçekleşti.  

20 Ocak Cuma günü gerçekleşen törene Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende yaptığı konuşmasında eğitimin çok uzun ve yorucu bir süreç olduğunu hatırlatarak, öğrencilerin 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamladığını ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem “Öğretmenlerimizin sizler ve bizler üzerinde hakkı çok fazla. Elbette bir insan üç beş rakamla ölçülemeyecek bir değerdir; ancak alacağınız karneler, sizin emeklerinize biçilmiş birer karşılıktır. İşte bu sayede kendinizi değerlendirecek ve geleceğinizi daha güzel bir şekilde inşa edeceksiniz. Şunu da belirtmek gerekir ki notlarınız ne olursa olsun hepiniz bizim için ayrı birer değersiniz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Sancaktepe İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı yarıyıl sonu gösterileri düzenlendi. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından çok beğenildi. Programın sonunda Belediye Başkan İsmail Erdem ve protokol tarafından öğrencilere karneleri ve takdir belgeleri ile birlikte ödülleri verildi.

selyus