Ana Sayfa SPOR 3 Ekim 2016

Başkan Gökçek’ten Taha Akgül ile Rıza Kayaalp’e birer ev

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında şampiyon olarak Türkiye’ye altın madalya kazandıran milli güreşçimiz Taha Akgül ile Olimpiyat ikincimiz Rıza Kayaalp’e birer ev verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Olimpiyat Şampiyonu Taha Akgül ve Olimpiyat İkincisi Rıza Kayaalp’e belediye tarafından verilen evlerin anahtarlarını teslim etti. Törende Başkentgaz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun da milli güreşçimiz Taha Akgül’e hediye ettiği otomobilin anahtarını takdim etti.

2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında şampiyon olarak Türkiye’ye altın madalya kazandıran milli güreşçimiz Taha Akgül ile Olimpiyat ikincimiz Rıza Kayaalp’e, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen dairelerin anahtarlarını Başkan Melih Gökçek verdi. Ankara ASKİ Spor Kulübünün sporcuları olan Akgül ve Kayaalp, Başkan Gökçek’in spora ve hediyelerden dolayı Başkan Gökçek’e teşekkür ettiler.

“CİHAN PEHLİVANI DEMEMİZ DE TAM YERİNDE OLDU”

“Cihan Pehlivanları” olarak nitelendirdiği Akgül ve Kayaalp’i yanına alarak kısa bir açıklamada bulunan Başkan Melih Gökçek, “Cihan pehlivanı dememiz de tam yerinde oldu” dedi.
Rıza Kayaalp’in, “6 Avrupa, 2 dünya, 1 olimpiyat ikinciliği, 1 olimpiyat üçüncülüğü”, Taha Akgül’ün de “4 Avrupa, 2 dünya, 1 de Olimpiyat Şampiyonluğu” bulunduğunu kaydeden Başkan Gökçek, “Tam bir gurur tablosu. Her ikisine de ben Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak şahsım, ülkem adına teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum. Allah nice başarılar versin. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu başarılar devam edecek” diye konuştu. Başkan Gökçek, Akgül ve Kayaalp’e önce sembolik daha sonra da dairelerinin gerçek anahtarlarını verdi. 

selyus