Ana Sayfa SPOR 26 Ekim 2016

Başkan Türkmen, “Türkiye’nin en başarılı spor kulübüyüz”

Tekvandoda, karatede, judoda, hentbolda, atletizmde Türkiye’nin en başarılı spor kulübü olduklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak salon sporlarında çok önemli başarılara imza atmış durumdayız.”

Üsküdarlı sporcuların ulusal ve uluslararası alanda başarıları devam ediyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bilek güreşinde dünya ikincisi olan Esra Kiraz ile Tekvandoda takım halinde şampiyon olan sporcuları makamında kabul etti. Başkan Türkmen sporcuları tebrik ederek birer kese altın hediye etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübümüz, ülkemizi hem ulusal anlamda hem de uluslararası arenada başarıyla temsil ediyor. Kulübümüzün değişik branşlardaki başarısına bugün yeni bir halka ilave etmiş durumdayız. Hem Balkan Şampiyonası’nda hem de Dünya Şampiyonası’nda başarılı olan sporcularımıza ödüllendirme töreni dolayısıyla bir aradayız. Esra Kiraz dünya ikincisi oldu. Zaten bilek güreşinde Esra son 10 yıl bütün madalyalara ipotek koydu. Esra’dan madalya kapana aşk olsun. Esra’nın sayesinde ülkemizin bileği bükülmüyor. Tekvandoda ise biz takım halinde Balkan Şampiyonu olduk. İnşallah önümüzdeki yıl da yine Antalya’da düzenlenecek olan şampiyona katılmayı elde ettik” dedi.

“TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI SPOR KULÜBÜYÜZ”

Tekvandoda, karatede, judoda, hentbolda, atletizmde Türkiye’nin en başarılı spor kulübü olduklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak salon sporlarında çok önemli başarılara imza atmış durumdayız. Bunun devamı gelecektir. Açmış olduğumuz yeni spor tesisleriyle, spor alanlarıyla birlikte Üsküdar’da sporun tabana yayılma politikamız hamdolsun meyvelerini hızla vermeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

selyus