Ana Sayfa SPOR 26 Ekim 2016

Başkan Türkmen’den Üsküdarlılara Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdesi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bağlarbaşı Spor Sarayımız bitti. 12 Kasım Günü saat 12.00’de Bağlarbaşı Spor Sarayı’mızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açıyoruz. Bu saray tam bir spor sarayı.” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ulusal ve uluslararası alanda başarıları olan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcularını makamında kabul etti. 26 Ekim Çarşamba günü makamında başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Türkmen, yapımı tamamlanan Bağlarbaşı Spor Sarayı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağını söyledi.

Üsküdar için çok önemli bir projenin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Türkmen, “Biz Üsküdar Belediyesi olarak spora yaptığımız yatırım hakikaten bir ilçe belediyesinin çok çok üzerinde. Spor salonlarımız, yüzme havuzlarımız, ftenss salonlarımız, halı sahalarımız derken çok yakında da Üsküdar’ımız için çok önemli olan bir projemizin açılışını gerçekleştiriyoruz.

Bağlarbaşı Spor Sarayımız bitti. 12 Kasım Günü saat 12.00’de Bağlarbaşı Spor Sarayı’mızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açıyoruz. Bu saray tam bir spor sarayı. İçerisinde voleybol maçlarının da yapılacağı, İstanbul’un en güzel kapalı spor salonu hatta ülkemizin en güzel projelendirilmiş bir salonu. Şu anda bu salonu dünyada bütün kapalı spor salonları için örnek alarak proje geliştiriyor” ifadelerini kullandı.

ÜSKÜDAR ARTIK KÜLTÜR VE SPOR ŞEHRİ

Üsküdar’da 7 tane spor salonu olduğunu belirten Başkan Hilmi Türkmen, “İstanbul’da 7 tane kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı fitness salonu olan hiçbir belediye yok.” dedi. Başkan Türkmen, kültür şehir olarak bilinen Üsküdar’ın artık “Kültür ve Spor Şehri” olarak anılacağını sözlerine ekledi. 

selyus