Ana Sayfa BASKETBOL 27 Aralık 2015

Çekmeköy Belediyesi liderlik koltuğunda

Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, maça lider olarak çıkan Bursa Zeytin Gençik Spor’u 88-60 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

İstanbul’un ilk ve tek belediye kadın basketbol takımı olan Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol takımı, Basketbol Bölgesel Ligi A Gurubu’nda zirve mücadelesinde Bursa Zeytin Gençlik Spor’u mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Çekmeköy Spor Kompleksi’nde oynan karşılaşmayı Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, aralarında Hacer Şahin’in de bulunduğu Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda Çekmeköylü vatandaş izledi.

Maça sakatlıkları sebebiyle Ece Yenibayrak ve Sima Özkasap ikilisinden yoksun çıkan Çekmeköy ekibi, ilk periyotta Melek Yusufoğlu ve Betül Erkoyuncu’nun etkili oyunuyla üstün olan taraftı. İlk molaya 10-0 önde giren Çekmeköy ekibi periyotu 24-16 önde kapattı. İkinci periyotta etkili olan taraf Bursa Zeytin Gençlik Spor’du. Hatice ile ürettiği dış sayılarla oyuna ortak olan Bursa ekibi periyot sonunda Melek ve Gülcihan’ın etkili oyununa engel olamayınca devreye 45-35 geride girdi.

ÜÇÜNCÜ PERİYOTTA MAÇ KOPTU

İlk periyotta olduğu gibi oyuna hızlı başlayan Çekmeköy Melek Yusufoğlu’nun liderliğinde oyunu kontrol altına aldı. Hucümda ve savunmada tam bir takım oyunu sergileyen Çekmeköy üçüncü periyotu 71-46 önde geçti.

Son periyotta da oyunu tamamen kontrol eden Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı grup lideri olan Bursa Zeytin Gençlik Spor’u 88-60 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 88-  60 Bursa Zeytin Gençlik

Salon: Çekmeköy Spor Kompleksi

Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı: Melek Yusufoğlu, Naz Öcal, Ece Yenibayrak, Hazel Gürler, Ezgi Ekenoğlu, Lara Özkasap, Ece Koşar,Sima Özkasap, Gülcihan Kömür, Betül Erkoyuncu

Antrenör: Ekrem Polat

Bursa Zeytin Gençlik:Selime Altuıntaş,Asuman Ersan,Hatice Tuğçe Tarı, Melek İrem Naz, Melek Erkan,Aleyna Dökük, İrem Aydemir, Melike Kocaçınar,Esra Çavuşoğlulları,Belgin Yandı. 

Antrenör: Özgür Taner

İlginizi çekebilir

Milliler dünya üçüncüsü!

Milliler dünya üçüncüsü!

selyus