Ana Sayfa SPOR 21 Aralık 2015

Çekmeköy’de ‘Koş ya da pedella’ yarışı

Çekmeköy’de geleneksel olarak düzenlenen ‘Koş ya da Pedalla’ yarışı, renkli görüntülere sahne oldu. Sağlıklı yaşam için bir araya gelen yüzlerce sporcu, soğuk havaya aldırış etmeden önce eğlendi sonra gece karanlığında pedal çevirdi.

Çekmeköy Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ‘Koş ya da Pedalla’ yarışı, yüzlerce sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Taşdelen Mesire alanında düzenlenen yarışma 8- 20- 45 kilometre koşu ve 20 – 45 kilometre bisiklet olmak üzere 5 ayrı kategoride yapıldı.

Çekmeköy, Taşdelen Ormanları’nda gerçekleşen müsabaka, soğuk havaya rağmen sporcular tarafından yoğun ilgi gördü. Yarışmaya katılan sporcular zorlu etap öncesi müzik eşliğinde eğlendi. 19.00’da başlayan kayıt işleminin ardından 21.45’te bisiklet yarışı, 22.00’da koşu maratonu başladı. Yarışlar sabah 08.00’a kadar devam etti.

Düzenlenen yarışlara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, “Çekmeköy Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz koş ya da pedalla yarışması bugün burada start alacak. Yüzde 75 orman olan Çekmeköy’de ormanlarımızı yeşile en güzel şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün bu soğuk havada yarışmacılar enerjileriyle güzellikler sunacaklar bizlere. Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz da bu etkinliklerde elinden gelen gayreti göstermekte ve desteğini sürdürmekte. Bu etkinlikte katkısı olan tüm sponsorlarımıza ve belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

selyus