Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Aralık 2015

İffet Polat bayrağı Şeyma Döğücü’ye teslim etti

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nda gerçekleşen devir teslimde önceki Başkan İffet Polat, başarıyla ve rekorlar kırarak yürüttüğü görev bayrağını yeni Başkan Av. Şeyma Döğücü’ye teslim etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nda gerçekleşen devir teslimde önceki Başkan İffet Polat, başarıyla ve rekorlar kırarak yürüttüğü görev bayrağını yeni Başkan Av. Şeyma Döğücü’ye teslim etti. 21 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen devir teslim buluşmasında kısa bir konuşma yapan İffet Polat, “İl Kadın Kolları başkanlığına atanan değerli yol arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim yolunu açık eylesin” dedi.

İstanbul’un deneyimli siyaset kadını ve İl kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, başarılı çalışmalarından ve görevinin başındayken verdiği büyük emeklerden dolayı Başkan İffet Polat’a bir plaket takdim etti. 

Genel Merkez Kadın Kolları Yönetimine geçen İffet Polat, yürütme kurulu ekibiyle de helalleşerek il binasından ayrıldı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Genel Merkez Kadın Kolları MKYK’da görev yapacak olan Polat ile İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Döğücü’ye başarılar dileriz. 

selyus