Ana Sayfa FUTBOL 26 Mart 2016

AK Parti İstanbul ilçe teşkilatlarının futbol heyecanı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen geleneksel futbol turnuvası İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin katılımıyla başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çırpıcı Spor Tesisleri’nde turnuva, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile geçen yıl turnuvada şampiyon olan Silivri takımı arasındaki gösteri maçıyla başladı. Gösteri maçı öncesi iki takım sahaya, ‘Terör yenilecek, millet kazanacak’ yazılı pankartla çıktı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin forma giydiği keyifli karşılaşma sonrası turnuva Bakırköy ilçe teşkilatı ile Bağcılar ilçe teşkilatı arasında oynanan karşılaşmayla başladı. Turnuva maçını Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı İle Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’da izleyenler arasındaydı.

 

39 takımın mücadele edeceği turnuvada toplam 2 ay sürecek. Turnuvayı ilk 4 sırada tamamlayacak takımların, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, balkan ülkelerinden birer takımın da davetli olduğu özel turnuvada boy göstereceği öğrenildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 4’üncüsünü düzenlediği geleneksel futbol turnuvasında kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Geleneksel İlçeler Arası Futbol Turnuvamızı bugün başlattık. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Sütlücespor Başkan Yardımcısı Hasan Önder, Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz’ü temsilen buraya geldiklerini belirterek, “Sporla iç içeyiz. Bu organizasyonun yapılması da ilçeler arası dostluğu pekiştiriyor. Hem Sütlüce’de de spora katkımız oldu. Burada da AK Parti olarak ilçeler arası bir turnuva düzenleniyor. Burada da bir birbirimizi tanıyoruz. Geçmiş dönemlerde de çok güzel olaylar oldu bu turnuvayla ilgili. Gençleri de yanlarında getirerek bu anlamda burada sporu sevdiriyorlar. Bu organizasyonun olmasından mutluyuz. Diğer partilerin de ilçe başkanlıkları arasında mutlaka turnuvalar yapılıyordur. Karşılıklı olarak da bunların geliştirilmesini düşünüyorum. Bunu da önereceğim. Halkımızı, partimize, ilçemize faydalı olur. Bu spor organizasyonları insanların birbiriyle kaynaşması anlamına geliyor. Daha büyük organizasyonlar da nasip olur inşallah” dedi.

selyus