Ana Sayfa FUTBOL 28 Aralık 2015

Ataşehir Belediyesi’nin duyarsızlığı

Ataşehir Belediyesi’nin Öz Esatpaşa Sahasına döktüğü taşlı çakıllı toprak yüzünden antrenman yapan küçük sporcuların yere düştüğünde vücutları ve özelliklede dizleri kan revan içinde kalıyor.

Ataşehir Belediyesi’nden Öz Esatpaşa Spor Kulübü’ne üvey evlat muamelesi. Kulüp yöneticileri belediye yetkililerine defalardır söylemelerine rağmen sahaya bir dirhem bakım yapılmadı. Çakıl ve taşlarla dolu sahada antrenman yapan küçük sporcuların yere düştüğünde vücutları ve özelliklede dizleri kan revan içinde kalıyor. Biraz vicdanı olan bu çocuklara sahip çıkar. Ciddi yaralanmalara sebep olan zeminin düzenlenmesi için Ataşehir Belediyesi’ni İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak göreve davet ediyoruz.

Taş içinde bırakılan sahayla ilgili bir açıklama yapan Öz Esatpaşa Spor Kulübü Başkanı Recep Yarar, “Kulübümüzün Esatpasa’da bulunan futbol sahası 1 senedir Atasehir Belediyesi’nin sahayı düzenliyoruz adı altında yaptığı çalışmada; sahaya döktüğü taşlı toprak nedeni ile antrenman ve müsabaka yapamıyoruz. Antrenmanlarda ciddi yaralananlar oluyor. Atasehir Belediyesine defalarca konuyu ilettiğimiz halde ilgilenilmedi. Bu konuda Atasehir Belediye başkanının daha duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.

 

 

selyus