Ana Sayfa FUTBOL 28 Aralık 2015

Beşiktaş, 41 gol, 41 puanla lider

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 17. haftasında T. Konyaspor’u 4-0 yendi. Beşiktaş bu galibiyetin ardından 41 gol, 41 puanla ligin ilkyarısını lider olarak kapattı.

Beşiktaş maça düşük tempoda başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde devam eden maç, ilk yarının sonlarına doğru hareketlendi. Siyah-beyazlılar, girdiği pozisyonları golle sonuçlandıramadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan takımımızda gol perdesini açan isim Oğuzhan oldu. Etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, Gomez ile farkı ikiye Gökhan ile de 3’e çıkardı. Oyuna Gökhan’ın yerine giren Kerim de attığı golle takıma dört farklı üstünlüğü getirdi. Beşiktaş, T. Konyaspor’u 4-0 yendi ve ligin ilk yarısını lider tamamladı.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Serkan Çınar, Erdinç Sezertam, İsmail Şencan, Hakan Yemişken(4. Hakem)

Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma (Dk.61 Olcay), Sosa (Dk.82 Cenk), Gökhan (Dk.73 Kerim), Gomez

Yedekler: Günay, Serdar, Necip, Tosic, Kerim, Olcay, Cenk

Teknik Direktör: Şenol Güneş

T. Konyaspor: Serkan, Mehmet, Vukovic, Ali T., Ömer Ali, Ali Ç., Mbamba, Uğur(Dk.60 Selim), Holmen, Bajic(Dk.60 Traore), Rangelov(Dk.81 Ömer Ş.)

Yedekler: Kaya, Abdülkerim, Selim, Vedat, Traore, Selçuk, Ömer Ş.

Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Goller: Oğuzhan (Dk.50), Gomez (Dk.64), Gökhan (Dk.69), Kerim (Dk.80)

Sarı Kartlar: Uğur (Dk.38), Quaresma (Dk.56), Ali T. (Dk.56), Gökhan (Dk.68), Rhodolfo (Dk.84), Gomez (Dk.84)

İlginizi çekebilir

İlhan Cavcav vefat etti

İlhan Cavcav vefat etti

selyus