Ana Sayfa FUTBOL 7 Temmuz 2016

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan başsağlığı mesajı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sabah 84 yaşında vefat eden “Berlin Panteri” Turgay Şeren için baş sağlığı mesajı yayımladı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri, bu sabah hayata gözlerini yuman Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren için baş sağlığı mesajı yayımladı.

Beşiktaş’ın başsağlığı mesajında: “1951’de Berlin’de oynanan Almanya-Türkiye maçındaki kurtarışlarıyla bütün sporseverlerin hafızasında ‘Berlin Panteri’ lakabını almış, sahip olduğu spor ahlakıyla tüm futbolseverlerin sevgisini, saygısını kazanmış, Türk futbolunun efsane isimlerinden Turgay Şeren’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.”

Milli takımımız ve Galatasaray’ın unutulmaz kalecisi Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray yayımladığı mesajda, “Galatasarayımızın ve Milli Takımımızın unutulmaz kalecisi ve kaptanı Turgay Şeren bu sabah saatlerinde 84 yaşında İstanbul’da vefat etmiştir. Futbolculuk kariyerinin tamamını Galatasaray’da geçiren Turgay Şeren 1951’de Berlin’de oynanan Almanya-Türkiye maçındaki kurtarışları nedeniyle “Berlin Panteri” lakabı almıştı. Galatasaray ve Türk Spor Ailesi’ne başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Ezeli rekabet ebedi dostluk bağlamında Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden, 84 yaşında hayata veda eden Galatasaray’ın eski kalecisi Turgay Şeren için yayımladığı mesajda, “Türk sporunun efsane isimlerinden, bir döneme damgasını vurmuş, tüm sporseverlerin sevgisini ve saygısını kazanmış “Berlin Panteri” lakaplı Sayın Turgay Şeren’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Unutulmaz kaleci Merhum Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Galatasaray Spor Kulübü’ne ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz” açıklamasını yayımladı.

selyus