Ana Sayfa FUTBOL 8 Temmuz 2016

Beşiktaş sahaya indi

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Antrenmana milliler katılmadı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk antrenmanını yaptı.

İdman öncesi kaptanlardan Tolga Zengin ve Necip Uysal takım arkadaşlarını sahanın girişinde karşıladı ve tek tek tokalaştı. Ardından Şenol Güneş takımı ortada toplayarak uzun bir konuşma gerçekleştirdi. Bu konuşma sırasında futbolcular alkış tutarken idman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan siyah-beyazlı futbolcular top çalışması ile devam etti. Yardımcı antrenör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen topla oyun idmanın da genç çalıştırıcı oyuncuları sık sık uyardı. Kara Kartal idmanı yarı sahada 2 gruba ayrılarak yaptığı top çalışması ile tamamladı.

MİLLİLER YOK

Beşiktaş’ın bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda milli takımlarından dönen ve 1 hafta daha izin yapacak İsmail Köybaşı, Boyko, yeni transfer Gökhan Gönül, Olcay, Cenk ve Oğuzhan Özalp çalışmalarda yer almadı. EURO 2016’da ülkesi finale yükselen Ricardo Quaresma’nın ise takıma ne zaman dahil olacağı henüz netleşmiş değil.

Öte yandan fıtık ameliyatı olan Mustafa Pektemek’in ise 2 ya da 3 hafta sonra çalışmalara çıkacağı belirtildi.

SOSA KRİZİ

Jose Sosa, siyah-beyazlı takımın yeni sezonunun ilk antrenmanına çıkmadı. Arjantinli futbolcunun izin almadığı bilgisi verilirken, tecrübeli orta sahaya ceza verilebileceği ifade edildi. Sosa’nın Bodrum’da tatil yaptığı ve ilerleyen günlerde takımla birlikte çalışmalara katılmasının beklendiği ifade edilirken, siyah-beyazlı yöneticilerin Sosa ile birkaç gün içerisinde bir görüşme yapacağı ve durumunun netleşeceği bilgisi verildi.

ARAS, FABRİCİO VE ÖMER İDMANDA

 

Beşiktaş’ın yeni transferlerinde kaleci Fabricio siyah-beyazlı takımın yeni sezon hazırlıklarının ilk idmanında takımla birlikte çalıştı. Geçen sezonun devre arasında Spartak Moskova’dan transfer edilen ardından ise Ray Vallecano’ya kiralanan Aras Özbiliz de ilk kez Kara Kartallar ile idmana çıktı. Yine geçen sezonu Antalyaspor da kiralık olarak geçiren Ömer Şismanoğlu da Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıklarında yer alan isimdi.

selyus