Ana Sayfa FUTBOL 1 Şubat 2016

Çekmeköyspor namağlup şampiyon

Çekmeköy’ün gururu; Çekmeköy Spor Kulübü Futbol Takımı, İstanbul Süper Amatör Ligi 7. Grup’ta maçların bitimine 4 hafta kala 57 puan toplayarak namağlup olarak şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul Süper Amatör Ligi 7. Grubun namağlup lideri Çekmeköyspor, deplasmanda Çayırbaşı Stadı’nda karşılaştığı İstinyespor’u üstün bir oyun sonunda 6-1 mağlup etti. Ligde oynadığı 21 maçta 18 galibiyet, 2 beraberlikle 57 puana ulaşan ve attığı 56 gole karşılık kalesinde sadece 10 gol gören Çekmeköyspor, en yakın rakibine 14 puan fark atarak bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Çekmeköysporu tebrik eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bölgesel Amatör Lig parolası ile sezona başlayan ve gurubunu liglerin bitimine 4 hafta kala lider bitirip, Play-Off oynamaya hak kazanan Çekmeköyspor’u, yöneticilerini ve terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu kardeşlerimi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Play-Off gurubunda da başarıya ulaşacağına canı gönülden inandığım Çekmeköyspor’u, önümüzdeki sezon Bölgesel Lig’de hep birlikte destekleyeceğiz“ dedi.

selyus