Ana Sayfa FUTBOL 19 Eylül 2020

Çengelköyspor, İstanbul Boğazı’nda moral turu attı

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ ÖZEL HABER

Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle profesyonel ve amatör maçlar oynanamayınca BAL Ligi grubunda üst sıralarda olan Çengelköy Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu tarafında 3. Lig’e terfi edildi. Bu sevinçli gelişmeyi Üsküdar Valide Sultan Gemisi’nde İstanbul Boğaz turu ile kutlayan Çengelköyspor, önemli konukları ağırladı.

Çengelköy Spor Kulübü Başkanı İsmet Özay’ın evsahipliğinde gerçekleşen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Gençlik Spor Müdürü İsmail İlhan, Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Mustafa Gürlü, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Danışmanı Esat Kalay, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ile sporcular katıldı. Ayrıca programa basının da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

“İNŞALLAH ÇENGELKÖY BİR DAHA BURADAN GERE GELMEYECEKTİR”

Açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı İsmet Özay, “İnşallah bundan sonra profesyonel bir anlayışla ve gururla Çengelköysporumuzu temsil edeceğiz. Başkanlığını yaptığım 8 yıl içinde çok büyük zorluklar yaşadık. Ama Allah bu pandemi sürecinde yüzümüze güldü ve 3. Lig’e çıkmayı nasip eyledi bizlere. İnşallah Çengelköy bir daha buradan geri gelmeyecektir” dedi.

“ÇENGELKÖYSPOR’UMUZUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Daha sonra söz alan Başkan Türkmen, “Çengelköy Spor Kulübü ülkemizin köklü kulüplerinden birisidir. Kulübümüzün bu yıl inşallah 40. Yılını kutluyoruz. Allah nazardan saklasın. 41 kere maşallah diyoruz. 3. Lig’de İstanbul’umuzun güzel ilçesi Üsküdar’da top koşturacak sevgili gençlerimiz fikstüre göre tüm Türkiye’yi harmanlayacak. Aşağı yukarı her bölgede maçları var. Buradaki maçlarda hem Üsküdar’ın, hem de Çengelköy’ün beyefendiliğini, zarafetini, inceliğini, başarısını teknik kadro ve futbolcularımız inşallah Üsküdar’a ve Çengelköy’e yakışır bir şekilde göstereceklerdir. Bende bir Üsküdarlı olarak ve Üsküdar Belediye Başkanı olarak her fırsatta yanınızda olduk, bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğim. Bu duygu ve düşüncelerle Çengelköysporumuza 3. Lig’de başarılarım dilerim” diye konuştu. Fotoğraf: Turan Bal

selyus