Ana Sayfa EĞİTİM 19 Eylül 2020

Başkan Döğücü, “Sancaktepe’nin pırıl pırıl çocuklarının üniversite heyecanlarını paylaştık”

Her yıl başarı oranını büyük oranda arttırarak  büyük bir başarıya imza atan Genç Gelecek’te bu yıl hayallerini gerçeğe dönüştüren gençler Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün konuğu oldu. Gençlerle makamında bir araya gelen Başkan Döğücü, “Bugünün ortağı, yarının sahibi olan gençlerimizle bir aradaydık. Sancaktepe’nin pırıl pırıl çocuklarının üniversite heyecanlarını paylaştık. İyi ki varsınız gençler! Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı Genç Gelecek’te üniversiteye hazırlanan gençlerden 1772’si bu yıl üniversiteye girme hakkı elde etti.

Sancaktepe Belediyesi bağlı Genç Gelecek Merkezleri’nde eğitim gören öğrencilerden 10 Tıp Fakültesi, 11 Hukuk Fakültesi, 13 Diş Hekimliği Fakültesi,38 Mimarlık Fakültesi, 228 Mühendislik Fakültesi başta olmak üzere toplamda 1772 öğrenci üniversiteye giriş hakkı elde etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Genç Gelecek ile tanışıp uzman kadrolarımızdan aldıkları eğitim neticesinde hayal ettikleri üniversitelere yerleşen gençlerimiz ziyaretimize geldiler. Gördüğüm tablo beni gururlandırdığı kadar duygulandırdı da. Genç Gelecek’te üniversite eğitimi alan gençlerimiz, danışman eğitmenleri ile sürekli iletişim halinde olarak kendilerine sunulan rehberlik hizmetinden faydalandı. Deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite tanıtım gezileri, eğitim kampları hizmetleri de verildi. Ve gençlerimiz burada ciddi bir başarı yakalamış oldu. Bu başarı bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bugünün ortağı, yarının sahibi olan gençlerimizle bir aradaydık. Sancaktepe’nin pırıl pırıl çocuklarının üniversite heyecanlarını paylaştık. İyi ki varsınız gençler! Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

Başkan Döğücü Sancaktepe Belediyesi olarak ülkenin geleceğinin teminatı gençlere yönelik yatırımlara hız kesmeden devam edileceğinin müjdesini vererek tüm öğrencilere Üniversite hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Döğücü, öğrencileri tek tek tebrik ederek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

selyus