Ana Sayfa FUTBOL 1 Aralık 2016

Fatih Terim, Sancaktepe Belediyespor, Kasımpaşaspor maçında

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sancaktepe Belediyespor ile Kasımpaşaspor arasında oynanan karşılaşmayı Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim ve spor basınının önde gelen isimleri ile birlikte izledi.

Ziraat Türkiye Kupasında Sancaktepe Belediyespor ile Süper Lig ekibi Kasımpaşaspor maçı, Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynandı. Karşılaşma, spor dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Soğuk havaya rağmen tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu karşılaşmayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Erman Toroğlu, Sancakrepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç ve diğer spor adamları ile birlikte izledi.  

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kasımpaşa’nın 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası spor basınının önde gelen isimleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Başkan Erdem bu yemekte, Spor Yorumcusu ve eski Hakem Erman Toroğlu, Teknik Direktör ve spor yorumcusu Güvenç Kurtar, A Spor Genel Yayın Yönetmeni Serkan Korkmaz, Spor Yazarları, Hayri Ülgen, Turgay Demir, Alp Pehlivan, İlker Yağcıoğlu, Hasan Sarıçiçek, Süleyman Kara ve Harun Şen gibi Türk Spor basınının önde gelen isimlerini ağırladı. 

Spor adamları ve spor yazarlarını Sancaktepe’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdem, “Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim’i 15 Temmuz Stadımızda misafir ettik. Sancaktepe Belediye Spor Kulübümüz ile Kasımpaşaspor müsabakasını, Sayın Fatih Terim, A Spor Genel Yayın Yönetmeni Sayın Serkan Korkmaz, Teknik Direktör Sayın Güvenç Kurtar, Spor yorumcuları Sayın Erman Toroğlu, Sayın İlker Yağcıoğlu, Sayın Alp Pehlivan, Sayın Hayri Ülgen, Sayın Selahattin Ekrekli ile birlikte izledik. Kulübümüze göstermiş oldukları ilgi alakalarından ötürü, değerli spor adamlarımıza teşekkür ederim. Baştan sona üstün mücadele gösteren takımımız, karşılaşmadan ne yazık ki 2-1 mağlup ayrıldı. Ancak şu gerçeği de göz ardı etmeyelim, karşımızda bir süper lig takımı vardı.” dedi.

Program sonunda konukları ile toplu hatıra fotoğrafı çektiren Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyespor takımına şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

İlginizi çekebilir

TFF UEFA’ya başvurdu

TFF UEFA’ya başvurdu

selyus