Ana Sayfa SPOR 1 Aralık 2016

Kübra Akbulut Avrupa 3.’sü oldu

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü lisanslı sporcularından Kübra Akbulut, Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya elde ederek Sancaktepe Belediyesi’nin gururu oldu.

Yunanistan’ın Loutraki kentinde 19 – 27 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi 65 kg da temsil eden Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Kübra Akbulut, Avrupa 3.’sü oldu.

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, elde edilen başarının önemine dikkat çekerek ülkemizin sporda her geçen gün daha iyiye gittiğini belirtti. Başkan Erdem, “Yunanistan’da mücadele eden sporcularımızın bayrağımızı ve milletimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Milli takımımızı temsil eden ve bundan öncede Uluslararası platformda bir çok başarıya imza atan kulüp sporcumuz Kübra Akbulut’un elde etmiş olduğu başarı bizleri mutlu ederken kulübümüzün de onur kaynağı olmuştur.” dedi.

Sancaktepe Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Genç yaptığı açıklamada Yunanistan’ın Loutraki şehrinde sona eren Avrupa şampiyonasında sporcularının elde ettiği başarının önemini belirterek: “Kick Boks’ta  kazanmış olduğumuz başarılara bir yenisini daha elde etmek bizim için mutluluk verici. Sporcumuz Kübra Akbulut’un elde ettiği bronz madalya gelecekteki başarılarımızın da habercisidir. Bu başarıda emeği geçen başta sporcu kardeşimiz olmak üzere tüm teknik ekibi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

selyus