Ana Sayfa FUTBOL 24 Şubat 2017

Kaptan Hasan Can, “Bu otobüs Süper Lig’e gider”

PTT 1. Lig’de mücadele eden İstanbul’un tek takımı Ümraniyespor’un takım otobüsünü yenileyen Ümraniye Belediyesi’nin sporsever Başkanı Hasan Can, kaptan koltuğuna oturarak “Bu otobüs Süper Lig’e gider” dedi. 

Ümraniye Belediyesi, PTT 1. Lig’de mücadele eden tek İstanbul takımı Ümraniyespor’a verdiği büyük desteklerle takıma moral olmaya devam ediyor. Ümraniyespor’un yuvasını yenileyerek PTT 1. Lig koşullarına uygun hale getirdikten sonra takım oyuncularının da deplasman maçları ve diğer ulaşımları için kullanacağı sıfır km 46+1 kişilik otobüsü belediye başkanlığı binası önünde yapılan Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile kulübe devretti.

PTT 1. Lig’de mücadele eden tek İstanbul takımı Ümraniyespor’un takım otobüsü yenileme törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniyespor futbolcuları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Ümraniyespor Kulüp Başkanı Yoğurtçu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ilçenin gözdesi Ümraniyespor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da bir konuşma gerçekleştirdi. Ümraniyespor’un başarı öyküsünü dile getiren Başkan Hasan Can, “Ümraniye Belediyesinin borcu olmadığı gibi Ümraniyespor da borçsuz olarak emin adımlar ile yoluna devam edecek” dedi ve konuşmasına lig’de 6.’yız. ‘Ben 6-7 anlamam’ bu yıl Süper Lig için Ümraniyespor yönetimi ile futbolcularından şampiyonluk beklediğini söyleyerek son verdi.

Tören Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun otobüsün anahtarını Ümraniyespor Kulüp Başkanı Recep Yoğurtçu’ya teslim etmesiyle son buldu.

 

selyus