Ana Sayfa FUTBOL 22 Ocak 2017

Karabekirspor’a Bal Lig’i göründü

Ümraniye’nin gururu Karabekir Spor Kulübü, Ayazağasporu 5-1 mağlup ederek Bal Lig’i Play-Off müsabakalarına kalmayı başardı. Karabekirspor’a Bal Lig’i yolu göründü.  

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER – Süper Amatör Lig’i 9. Grupta mücadele eden Karabekir Spor Kulübü, Ayazağasporu 5-1 mağlup ederek Bal Lig’i Play-Off müsabakalarına kalmayı başardı. Karabekirspor, 2016-2017 Sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan ve güçlü kadrosuyla grubunu 1. bitirmeyi başardı. Grupta çekiştiği Hasköy’ün 3 puan önünde lider olan Karabekirspor, oynadığı 17 maçın 13’ünü kazandı ve attığı 50 gole karşılık kalesinde sadece 12 gol gördü. Yaptığı işlerde her zaman hedefleri olarak tanınan Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, sezon başında futbolcular ve teknik heyetle tek tek konuşup “Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyelim”diye konuşmuştu.

Takıma her zaman güvendiğini ve başından beri grubu lider bitireceklerine inandığını dile getiren Karabekir Spor Kulübü Başkanı Salim Çetinkaya, “Sezon başında hedefleri olan bir takım oluşturduk. Futbolcularımın hepsi pırlanta gibi. Teknik heyetimizde tecrübesini maçlara yansıtarak futbolcularımıza kolektif futbol anlayışını aşılayarak başarı geldi. Son maçımızı da kazanarak Bal Lig’i Play-Off müsabakalarına kalmayı başardık. Ben buradan özellikle Ümraniye Belediye Başkanım Sayın Hasan Can’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Öte yandan hocalarımızı, oyuncularımızı ve yöneticilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” dedi. 

İlginizi çekebilir

Ümraniye futbolda da lider

Ümraniye futbolda da lider

selyus