Ana Sayfa FUTBOL 7 Nisan 2016

“Müdürüm bizi Şırnak’a gönder!”

Türk Polis Teşkilatının 171. Yıl Kuruluş Etkinlikleri kapsamında emniyet müdürleri ve ünlüler yeşil sahada karşı karşıya geldi. Renkli dakikaların yaşandığı maçta atılan goller şehitlere armağan edilirken, polislerin, “Sayın Müdürüm Bizi Şırnak’a gönder” şeklinde yaptıkları tezahürat uzun süre alkışlandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 171’inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen halı saha maçında emniyet müdürleri ve ünlüler karşı karşıya geldi. Şöhretler maçı adı altında düzenlenen etkinliğe İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, eski Milli futbolculardan Bülent Korkmaz, Ümit Karan, Ümit Davala, Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı’nın yanı sıra ünlü sanatçılardan Ferhat Göçer, Bülent Serttaş ve ünlü oyuncu Bekir Aksoy katıldı. Eski bir Emniyet Mensubu ve Hakem Bünyamin Gezer’in yönettiği maçta, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde görev yapan müdürlerle, Ferhat Göçer, Bülent Serttaş, Ümit Karan, Ümit Davala, Bülent Korkmaz ve Bekir Aksoy’dan oluşan şöhretler takımı karşı karşıya geldi. Renkli anların yaşandığı maçta, şöhretlerin ilk golünü Ümit Karan atarken, İstanbul Emniyeti’nin golünü Gaziosmanpaşa’dan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper’den geldi.

OYUNCULAR, ASKER SELAMI VEREREK ATTIKLARI GOLLERİ ŞEHİTLERE ARMAĞAN ETTİ

Maçta atılan gollerden sonra oyuncular asker selamı vererek attıkları golleri şehitlere armağan etti. Maç devam ederken saha kenarında müdürlerine destek veren polislerin, “Sayın Müdürüm Bizi Şırnak’a gönder” şeklinde tezahürat yapması uzun süre müdürler tarafından alkışlandı. Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yılı nedeniyle düzenlenen Emniyet Müdürleri ve Şöhretler maçı 9-9 berabere tamamlandı.

“SPOR KARDEŞLİK VE BARIŞ İÇİN GEREKLİ EN İYİ KAPIDIR”

Emniyet Müdürleri ve Şöhretler maçı öncesinde konuşma yapan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, “Bizi kırmayıp buraya gelen Türkiye’nin değerleri olan arkadaşlar teşekkür ediyorum. Ayrıca 10 Nisan’ın bütün polis teşkilatı için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah daha huzurlu günler yaşamak temennisiyle iki takımada başarılar diliyorum. Spor hepimiz için gerekli, kardeşlik için, barış için en iyi kapı spordur. Bunu hepimiz kabul ediyoruz. İnşallah iyi bir netice alırız biz şöhretler takımını yenmeyi düşünüyoruz” dedi.

“DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE EMNİYET TEŞKİLATINDA Kİ ARKADAŞLARIN YANINDAYIZ”

Polislerin rakibi olan Şöhretler takımının kalesini koruyacak olan ünlü sanatçı Bülent Serttaş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası olan emniyet teşkilatının 171’inci yıl dönümünü ben canı gönülden kutluyorum. Onların kazasız, belasız huzurlu günler geçirmesini ve onların Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan insanlara huzurlu bir ortam sağlamalarını temenni ediyorum. Dün olduğu gibi onların emrindeydik, yarında inşallah Allah’ın izniyle Türk Emniyet Teşkilatının yanında olacağız. Müdürüm kendi takımının kazanacağını söyledi ama galiba biz fark atacağız. UEFA kupasını kazanmış oyuncuların takımında olduğum için kazanacağız diyorum” diye konuştu.

“BU DOSTLUK MAÇI POLİSLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYORUZ”

Şöhretler takımında defans oyuncusu olarak görev alan ve yaptığı konuşmada polis ekiplerimizin her zaman yanındayız diyen ünlü sanatçı Ferhat Göçer, “Teşkilatın 171’inci kuruluş yıldönümünde gerek futbolcu arkadaşlar, gerekse sanatçı arkadaşlar olarak burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle onların yanında olduğumuzu, onlarla birlikte olduğumuz göstermek istiyoruz. Gerçekten gözünü kırpmadan bu ülke için şehitlik mertebesini ilke edinmiş olan bu dostlarımızın yanında onlarla birlikte olduğumuzun göstergesi olan bu dostluk maçında herkese başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“BU TARZ BİRLİKTELİK ORGANİZASYONLARINA KATILMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”

Öncelikle polislerimizin 171’inci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum diyen eski Milli Takım Futbolcusu Bülent Korkmaz, ”Onların çok zor görevleri var. Bütün polislerimize ve askerlerimize Allah kolaylık versin. Biz genellikle böyle organizasyonlara katılıyoruz ve katılmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu ülkemizin zor dönemlerinde onlarında çok zor görevleri var. Burada yapabildiğimiz kadar kendi hünerlerimizi göstermeye çalışacağız. Biz burada emniyet müdür falan ayrım yapmadan kendi futbolumuzu oynayacağız” ifadelerini kullandı.

selyus