Ana Sayfa FUTBOL 12 Ağustos 2018

Şampiyon millerimiz yurda döndü

İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası final müsabakasında Ukrayna’yı 4-0 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu olan İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Futbol Milli Takımı İstanbul’a geldi.

İsveç’te düzenlenen İşitme Engelliler 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda, İşitme Engelliler 21 Yaş altı Futbol Milli Takımı finalde karşılaştığı Ukrayna’yı 4-0’lık skorla mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu olarak yurda döndü. İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen ay-yıldızlı kafileyi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Savaş Gökmen, Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu ve sporcuların yakınları çiçeklerle karşıladı. Yapılan karşılamanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Metin, çok gururlu ve mutlu olduklarını söyledi.

“BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Böyle bir şampiyonluğun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Metin, “Bizi destekleyen tüm arkadaşlara, milletimize ve İsveç’teki gurbetçilerimize teşekkür ediyorum. Maç biter bitmez bizi arayan Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Cengiz Zülfikaroğlu’na buradan ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Riva’da bu çocuklarımızın kamp yaparak oraya gitmesi çocuklarımıza daha çok heves ve kuvvet verdi” şeklinde konuştu.

selyus