Ana Sayfa FUTBOL 13 Temmuz 2016

Samuel Eto’ya destekler çoğalıyor

Dünyanın ünlü futbolcusu Samuel Eto’ya bir destekte Türkiye’deki ünlülerden geldi. Siyasilerin yanı sıra Orhan Gencebay, Hande Yener, Alişan gibi önemli isimler maç günü Antalya’ya gelerek Samuel Eto’o Özel Vakfı’na destek verecek. Böylelikle Eto’ya destekler çoğalıyor. 

Türkiye geleli çok olmamasına rağmen düzgün karakterinden dolayı kendini sevdiren Samuel Eto’ya bir destekte ülkemizdeki ünlülerden geldi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştükten sonra gelir getirecek maçta oynaması için ikna eden Eto, artık 16 Temmuz’u iple çekiyor.

Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında 16 Temmuz’da Antalya’da gerçekleştirilecek Eto’o Charity All Star ve Turkish Star takımları arasındaki futbol karşılaşmasına Türkiye’den de aralarında Orhan Gencebay, Hande Yener, Alişan, Kutsi, Altay, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun’un da olduğu çok sayına ünlü isim destek veriyor.  

Antalya Arena’da gerçekleştirilecek ve dünyanın gözünün çevrileceği futbol karşılaşmasını izleyecek olan ünlüler, Kamerun’da çocukların eğitimi ve gelişimi ile ilgili çalışmalar yapan Samuel Eto’o Özel Vakfı’na desteklerini yayınladıkları görüntülü mesajlarla da duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam desteği ve katılımı ile gerçekleştirilecek organizasyona iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda isim katılacak. Konuklar, 15 Temmuz’da Regnum Carya Golf & Spa Resort’da gerçekleştirilecek galada da bir araya gelecek. 

selyus