Ana Sayfa FUTBOL 25 Eylül 2016

Sancaktepe Belediyespor’a içeride, dışarıda farketmiyor

Grubunda yoluna dolu dizgin devam eden Sancaktepe Belediyespor, Beylerbeyisporu deplasmanda Nuri Kaya, Selim Kayacı ve Süleyman Olgun’un ayağından bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. Sancaktepe Belediyespor, Beylerbesipor karşısında aldığı bu galibiyetle beyler müsaadenizle Sancaktepe’nin hedefler var dercesine basamakları tırmanmaya devam ediyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grubun güçlü takımlarından Sancaktepe Belediyespor, ligin 4. haftasında rakibi Beylerbeyispor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti. 25 Eylül Pazar günü Beylerbeyi 75.Yıl Stadında oynan maçta 1-0 geriye düşen Sancaktepe Belediyespor, sonraki dakikalarda kontrolü eline alarak bir biri ardına 3 gol attı. Maça ağırlığını koyduktan sonra rakibini sahasında adeta hapseden Sancaktepespor, her geçen hafta daha da iyi futbol oynuyor. Bir maçı eksik olmasına rağmen grupta liderin sadece 3 puan gerisinde 5. sırada bulanan Sancaktepe Belediyespor, 2 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek 19 takımlı 1. grupta namağlup 3 takımdan biri olma başarısını da gösteriyor. Beylerbeyisporu attığı gole adeta pişman eden Sancaktepespor, Nuri Kaya, Selim Kayacı ve Süleyman Olgun’un ayağından bulduğu gollerle maçtan galip ayrılmasını bildi.

 Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in direktifleriyle kulübün başına geçen Mehmet Genç, görevini layikiyle yaparak belediyeyi başarıyla temsil ediyor. Onun içindir ki Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç’in de hakkını vermek lazım. Takımla yatan, takımla kalkan ve takımın her şeyleriyle yakından ilgilenen Başkan Genç, güler yüzü ve sıcak davranışlarıyla hem futbolcuları hem de teknik heyeti motive etmesini çok iyi biliyor. Aynı zamanda Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı da olan başkan Mehmet Genç’in aynı duygularla ilgilendiği kulübün güreş takımının şampiyon olduğunu hatırlatmak istedik.

Beylerbeyispor ile Sancaktepe Belediyespor arasında oynanan maçın orta hakemiğini Oğuzhan Uğurlu, yan hakemliklerini ise Sedat Etik ile Mehmet Emin Tuğral yaptı.

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR

15. Mehmet Doğan

5. Süleyman Olgun

9. İlker Avşar

10. Selim Kayacı

11. Gökhan Çetinus

12. Umut Koçin

14. İrfan Akgün

21. Caner Solmaz

22. Anıl Gir

55. Bahadır Erol

61. Samet Akaydin

 YEDEKLER

1. Emre Satılmış

6. Fatih Gümüşel

8. Serkan Şirin

23. Eren Demir

27. Abdulsamet Kırım

58. Nuri Kaya

77. Umut Kıral

selyus