Ana Sayfa FUTBOL 23 Ekim 2016

Sancaktepe Belediyespor, namağlup yoluna devam ediyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup maçlarının 9. haftasında sahasında Cizrespor’u konuk eden lider Sancaktepe Belediyespor ilk yarıda Anıl Gir(2) ve İrfan Akgün’ün attığı gollerle maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden namağlup lider Sancaktepe Belediyespor, lig’in 9. haftasında sahasında konuk ettiği Cizrespor’u ilk yarıda Anıl Gir(2) ve İrfan Akgün’ün attığı gollerle 3-0 yendi. 15 Temmuz Stadında, güneşli bir havada oynanan müsabakayı izleyenler arasında Sancaktepe Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Belediyespor Başkanı Mehmet Genç, Cizrespor Başkanı Salih Sevinç, Sancaktepe Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Turgay Akpınar, Akit Gazetesi yazarı ve Akit Tv. Program Yapımcısı Sabri Balaman, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu vardı.

KULÜBÜN ONURSAL BAŞKANI İSMAİL ERDEM, TAKIMIN TÜM EKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Maçtan sonra ksıa bir açıklama yapan Sancaktepe Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ”3. Lig Birinci Grubun namağlup lideri Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Futbol Takımımız, Cizrespor’u 3-0 mağlup etti. Futbolcu, teknik ekip ve yöneticilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

KULÜP BAŞKANI MEHMET GENÇ, DESTEK VEREN HERKESE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Sporun her branşında kalıcı başarılar için yola çıkmış bir spor kulübü olarak, vizyonumuzda hep ahlak ve olimpiyat hedefleyen sportif bir başarı var diyen Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç, “Lig’in 9. haftasında namağlup lider olarak götürdüğümüz yarışta her geçen gün daha bir heyecanla kenetlendiğimiz takımımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyoruz.

Sancaktepe’ye hayatını vakfetmiş her daim liderliği ile bizlere yol gösteren, maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemeyen, Kulübümüzün Onursal Başkanı, Belediye Başkan’ımız Sayın İsmail Erdem’e şükranlarımızı sunuyoruz.

Her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan İlçe Başkanımız Sayın Adil Kandemir’e, meclis üyelerimize, teşkilat mensuplarımıza, muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşları’mızın kıymetli yöneticilerine, ilçe daire müdürlerimize, Belediye Başkan Yardımcılarımıza, müdürlerimize, belediye personelimize, emniyet mensuplarımıza ve her daim daha bir heyecanla kenetlendiğimiz vefalı taraftarımıza kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

Müsabakanın ilk devresine hızlı başlayan takım, 18. ve 25. dakikalarda Anıl Gir’in attığı gollerle ilk yarım saatlik bölümü 2 farklı üstünlükle tamamladı. Devrenin son dakikalarında İrfan Akgün sağ kanattan yapılan ortaya düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara yolladı ve ilk devre 3-0 sona erdi.

Sancaktepe Belediyespor, maçın ikinci devresinde oyunun kontrolünü elinde tutarak rakibine etkili olma fırsatı vermedi ve sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Maçın bitimiyle büyük coşku yaşayan taraftarlar, futbolcuları tribünlere davet ederek sevgi gösterisinde bulundu.

selyus