Ana Sayfa FUTBOL 17 Nisan 2019

TFF Beylerbeyi tesisleri açıldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yenilenen Beylerbeyi Tesisleri yapılan açılış töreni ile yeniden hizmete girdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beylerbeyi’nde bulunan tesisleri yenilenerek, tekrar hizmete açıldı. Yapılan açılış törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Güreli, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik, TFF eski Başkanı Yıldırım Demirören, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve TFF yöneticileri katıldı.

Açılışta açıklama yapan TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Şenes Erzik, Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir ve Cengiz Zülfikaroğlu’na teşekkür ederek, “Gerekli tüm izinleri alıp, tesisi 6-7 ay gibi kısa bir sürede modern bir hale getirdik. Türk futboluna yakışır bir tesis daha ekledik. TFF yönetimi olarak MHK ve bağımsız yargı kurullarının düzeni ile bizim bir bağımız yok. Bağımız olmadığı gibi tüm kurulların bağımsız çalışmaları güvencemizdir” şeklinde konuştu.

HİLMİ TÜRKMEN: “ÜSKÜDAR’IMIZA ÇOK YAKIŞTI”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Üsküdar’ın İstanbul’un en güzel yerlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Binanın estetik görünümü, fonksiyonelliği, ulaşım kolaylığı açısından ortaya çok güzel bir iş çıktı. Türk sporumuza ve futboluna başarılar getireceğine inancım tamdır. Üsküdar bir spor ilçesidir. Sporu tabana yayma çalışmaları kapsamında bu tesisleri geliştirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Açıklamaların ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Beylerbeyi Tesisleri’ne sponsor olanlara plaket takdim edildi. Açılış, Federasyon Başkanı Hüsnü Güreli ev sahipliğinde tesislerin gezilmesinin ardından sona erdi.

selyus