Ana Sayfa FUTBOL 9 Şubat 2018

Ümraniyespor 1938 Taraftar Grubu, Başkan Hasan Can’a ziyaret etti

Ümraniyespor 1938 Taraftar Grubu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret edip kulübe gösterdiği desteklerden dolayı çiçek takdiminde bulunduktan sonra forma hediye etti.

Ümraniyespor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Temiz ve yükselen grafiğiyle TFF 1. Lig’in lideri olan Ümraniyespor 1938 Taraftar Grubu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Belediyede gerçekleşen ziyarette Ümraniyespor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Temiz ve Ümraniyespor 1938 Taraftar Grubu, Başkan Hasan Can’a Ümraniyespor’a yaptığı katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, kendisine forma ve çiçek takdim etti. Taraftar grubuyla tek tek ilgilenen Başkan Hasan Can ise, Ümraniye Belediyesi gibi Ümraniyespor’un da devletin hiçbir kurumuna borcu olmadığının altını çizerek, nazik ziyaretlerinden ötürü tüm misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette Başkan Hasan Can’a; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Mesut Özdemir, Mustafa Küçükkapdan ve Cemali Ergül eşlik etti.

selyus