Ana Sayfa FUTBOL 10 Ağustos 2023

Ümraniyespor’da neler oluyor?

Ümraniye Spor Kulübü taraftarları ve Ümraniyeli vatandaşlardan kulüp üzerinde oynanmak istenen oyunlardan rahatsız.

Ümraniyeli vatandaşlar ve taraftarlardan yapılan açıklamada: “Aslen 1972 yılında federe olan kulübümüzün 1996 yılına kadar belli bir tesisi yoktu.1993 yılında patlayan Ümraniye Çöplüğü (kaybettiğimiz vatandaşlara rahmetle) 1996 yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu araziyi Ümraniye Belediyesi’ne spor kulübü ve yeşil alan olarak vermesi ile başlayan bu serüvende ÜMRANİYESPOR yükselişi mali disiplin içinde önceki ve şimdiki yerel yönetimin katkısı ile hem tesisleşme hem de sportif başarılar ile Süper Lig’e kadar yükselmiştir..

Yıllarca süren ve büyük emeklerle günümüzdeki haline gelen Ümraniyespor Hekimbaşı Spor Tesisleri profesyonel sporculara, Ümraniyespor’a hizmet verdiği gibi Ümraniyeli binlerce amatör sporcuya kucak açmış ve açmaya devam etmelidir. Ümraniye halkına ait olan bu tesislerin satılması hukuken de mümkün değildir. Başka belediyeler yeni spor tesisleri inşa edip halkın kullanımına sunarken böyle bir alanın Ümraniye halkından kaçırılması son yıllarda gördüğümüz en büyük skandallardan biridir.

ÜMRANİYESPOR yokluklardan, çamurlardan buralara gelmiştir. Ona sırt çeviren, halkına kulak vermeyenlere halkının da bir uyarısı var; bu kulübe göreve gelen başkan ile Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bu borçlarında kefilidir ve temizlemekle mükelleftir. Halk ve taraftarlar olarak (gerçek sahibi) kulübümüze hiç kimsenin ihanet içinde elden çıkarma politikalarını kabul etmediğimizi beyan ile uyarırız’.

(ÜMRANİYESPOR taraftarları ve Ümraniye halkı)

selyus