Ana Sayfa SPOR 29 Ekim 2016

Nuri Temur, Sancaktepe Belediyesi ve Türkiye’nin gururu

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Milli sporcusu Nuri Temur, Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak “Dünya Üçüncüsü” oldu. Böylelikle; Nuri Temur Sancaktepe Belediyesi ve Türkiye’nin gururu oldu.

Çorum’da bu yıl 12.’si düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda Serbest stil 74 kg’da ülkemizi temsil edem Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Milli sporcusu Nuri Temur, bronz madalya kazanarak “Dünya Üçüncüsü” oldu. Şampiyonada ayrıca Serbest stil güreş milli takımımız kazandığı 2 gümüş ve 2 bronz madalya ile takım halinde üçüncü oldu.

Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, “Dünya üçüncüsü olan milli güreşçimiz Nuri Temur’e tebrik ediyorum. Burada şunun altını özellikle çizmek istiyorum. Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın İsmail Erdem Başkanımızın kulübümüze, spora ve güreşe verdiği önem ve desteğin meyveleri kendini göstermeye başladı. Daha öncede ulusal ve uluslararası müsabakalarda bir çok sporcumuz madalya almıştı. Ben tekrar Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak “Dünya Üçüncüsü” olan Milli sporcumuz Nuri Temur’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi

selyus