Ana Sayfa SPOR 26 Nisan 2016

Sabriye Şengül şampiyonluk kemerini Hilmi Türkmen’e getirdi

Dünya Şampiyonluğu Kemerini elde eden Sabriye Şengül, Ayağının tozuyla Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret ederek şampiyonluk sevincini Başkanlık makamında yaşadı. Maç öncesi Hilmi Türkmen’le bir araya gelen Şengül, “Şampiyon olmam durumunda kemerimi ilk olarak size getireceğim” sözünü de tutmuş oldu.

İstanbul Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda düzenlenen WKU Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Sabriye Şengül, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e verdiği sözü tutarak Belçikalı rakibi Vanesa De Waelle’yi yendi ve şampiyon oldu! Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda, WKU Dünya Şampiyonluğu için mücadele veren Trabzonlu sporcu Sabriye Şengül, 23 Nisan gecesi düzenlenen maçtan alnının akıyla çıkarak Dünya Şampiyonluğu Kemerini elde etti. Ayağının tozuyla Üsküdar Belediyesi’ni ziyaret ederek şampiyonluk sevincini Başkanlık makamında yaşadı. Maç öncesi Hilmi Türkmen’le bir araya gelen Şengül, “Şampiyon olmam durumunda kemerimi ilk olarak size getireceğim” sözünü de tutmuş oldu.

YENİ ŞAMPİYONLUKLARA HAZIR OLUN!

Müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlanıp şampiyonluk için ringe çıkan başarılı kickboksçu Sabriye Şengül, “Öncelikle böylesine iyi bir organizasyonda Trabzon’u en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Aldığım bu şampiyonluk benim için çok önemli. Bundan sonraki turnuvalarda da amacım hep şampiyonluk olacak. Şu an İskender Oflu hocam ile Aralık ayında yapılacak organizasyona hazırlanıyoruz. Ondan da en iyi sonuçla ayrılacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen başarılı sporcuyu bir kese altınla ödüllendirdi.

selyus