Ana Sayfa SPOR 21 Aralık 2015

“Şampiyonluğu Bayırbucak gazi ve şehitlerine armağan ediyorum”

Şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gen, “2015 Yılı’nın tartışmasız Şampiyonu Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımıdır. Bu anlamlı başarıyı Bayırbucak’ta Vatan, namus ve tüm kutsal değerleri için kahramanca savaşan Gazi ve Şehitlere armağan ediyorum.” dedi.

Serbest Güreş Süper Ligi’nin Namağlup Şampiyonu Sancaktepe Belediye Spor Güreş Takımı, şampiyonluk kupasını aldı.

Şampiyonluk kupasını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ın elinden alan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, çok çalıştıklarını ve bu zafere başından beri inandıklarını söyledi.

 

“TÜRKMEN DAĞINDA FEDA’YI CAN EDEN ŞEHADET ERLERİNE SELAM OLSUN”

Sancaktepe Belediyesi Güreş Takımının şampiyonluğu ile ilgi duygusal ve bir o kadar da anlamlı bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, “Bu anlamlı başarıyı Bayırbucak’ta Vatan, namus ve tüm kutsal değerleri için kahramanca savaşan, 21. yy Çanakkale destanını yeniden şahlandırıp zalimlerin yüzüne çarpan Mazlum ve Mustazaf Bayırbucak Gazi ve Şehitlerine armağan ediyorum.

Türkmen dağında feda’yı can eden Şehadet erlerine selam olsun.

Bilsinler ki Uhud meydanlarında “Şehadet’in tüm nesillere ve çağlara bir çağrı olduğunu haykıran Hz. Hamza’nın aslanları asla sizi yalnız bırakmayacaktır.

Bir neslin inşasında; fedakarlığı, gayreti ve mücadeleyi görev bilmiş Saygıdeğer Belediye Başkanımız, Kulübümüzün onursal Başkan’ı Sayın İsmail Erdem’e, hocalarımıza, teknik heyetimize, sporcularımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran Federasyon Başkanı Musa Aydın ile Yönetim Kurulu Üyelerine, Sancaktepe’nin değerli meclis üyesi, STK başkan ve yöneticilerine, kıymetli teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 

selyus